Prestationsprinsen har en ny webbsajt!

Yeah! När du knappar in prestationsprinsen.se kommer du numera till vår nya sajt. Välkomna! Hör gärna av er med kommentarer, den är igång och vi förbättrar eftersom.

Syftet med en ny sajt är att…

  • tydligare lyfta alla våra Tips & Tankar vi delat i olika inlägg genom åren på en egen sida, där vi lyfter de som vi tycker är aktuella på grund av årstid eller ett tema
  • inspirera och lättare hitta våra små berättelser om Prestationsprinsen & Drottningen som så många har uppskattat, delat och haft nytta av under alla år. Vi lyfter ett antal aktuella på samma sätt som Tips & Tankar.
  • nya bättre kategorier i Bloggen Prestationsprinsen ska göra det enklare att hitta de områden som intresserar er (jobbet att omkategorisera gamla inlägg pågår och kommer att ta ett tag)
  • enklare att hitta till Vad vi gör, Våra tjänster och Kurser & konferenser
  • under Om oss, lyfta vilka vi är, vad vi gjort t.ex. videos, i media och Nyhetsbrev när vi kommer igång med dem, med mera!
  • bli mer en sajt med en blogg, än en blogg med lite sidor om vad vi gör, helt enkelt. Allt är inte klart, men vi fyller på, lägger till länkar, ändrar kategorier bakåt osv.

Nu blir det Nyhetsbrev i stället för mejl vid nya blogginlägg

Ni som prenumererar på inlägg från denna blogg kommer snart att få ett Nyhetsbrev från den nya sajten som frågar om ni vill avsluta eller gå vidare med det nya nyhetsbrevet. Denna sajt och blogg kommer att ligga kvar som ett arkiv ett bra tag. Men vi kommer inte att publicera nytt här är det tänkt.

Tillbakablick

Prestationsprinsen har funnits här i åtta år! Vi började i ett helt annat digitalt landskap. Social medier hade inte alls slagit igenom som idag med forum och grupper om våra frågor. Det fanns inte lika många röster för barn som tänker annorlunda. Man hittade till bloggar genom bloggportaler (minns ni?) även om vi ganska på en gång fanns på Twitter och Facebook också. Nu är det på sociala medier det händer och ibland,inte lika ofta som förr, leder det till att ni klickar er vidare till sajten från vår Facebooksida.

Mot framtiden

Prestationsprinsen fortsätter, om än i bitvis i ny form. Vi fortsätter att sprida kunskap och opinionsbilda om barn & unga som tänker och gör annorlunda, om skolfrånvaro & hemmasittare, för ungar psykiska hälsa. För våra älskade ungars skull, ja, allas skull!

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.