Hur uttrycker vi oss om och hur tolkar vi pojkar och flickor? Fröken missbedömde Prestationsprinsensens beteende totalt.

Prestationsprinsen

boy-child-childhood-207653Drottningen har städat upp i köket och sätter sig vid datorn för att kolla igenom sin privata mejl. Prestationsprinsen har slagit sig ned vid datorn han med.

Jaha, ett mejl från fröken. Det handlar om att Prestationsprinsen betett sig på ett oacceptabelt sätt i dag. Han har blivit arg på en flicka utan anledning och när fröken skulle gå emellan svor han åt dem och puttade både fröken och flickan, som heter Hedda. Det är inte OK och hon föreslår ett möte med Drottningen och Heddas föräldrar. Prestationsprinsen måste förstå att det här inte är OK och borde också be om ursäkt. Fröken fortsätter, Prestationsprinsen påstår att flera flickor under förmiddagen med flit stött till honom eller petat på hans fingerboard. som låg på hans bänk, varje gång de gått förbi hans plats. Men flickorna berättade att de inte fattar vad han talar om. Sen anklagade Prestationsprinsen Hedda för att…

View original post 544 fler ord

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.