Vår populära föräldrakvällar – datum klara för Stockholm i vår.

23 januari
Hjälp! Skolan
fungerar inte för mitt barn

För dig med barn som lite för ofta har ont i magen eller i huvudet. För dig som undrar om ditt barn är sjukt eller om det är något annat. Får du inte den respons du önskar från skolan? Vill ditt barn inte gå till skolan? Går ditt barn inte dit? Har det blivit hemmasittande?
Innehåller bl.a. genomgång av risk- och skydds-faktorer, en introduktion till skollagen och vad kan vi göra hemma för att orka mer.

19 mars 
Att nå barn och unga som tänker, känner och gör ”annorlunda”

Många kämpar för en fungerande vardag. Vi ger konkreta tips utifrån situationer som ofta utmanar t.ex. morgnar, dataspel, sovtider, skolavslutningar, schemabrytande aktiviteter, efter lov, semestrar, släktmiddagar, hygien, klippa håret, ljud och lukter… Eller det du vill ta upp!

Var, när, hur, vem?

Vi håller kvällarna, som innehåller föreläsning och diskussion, på Hälsans Hus. Det ligger på Fjällgatan en kvarts promenad från Slussen. Tiden är  18.15 – ca 21, vi serverar fika. Aggie Öhman från Prestationsprinsen leder kvällen. Mer info och anmälan.

Vill du att vi kommer till din stad? Om du vet ett gäng föräldrar till som är intresserade och kanske någon som vill låna oss en lokal eller en med billig hyra kan bli så. Hör av dig i så fall. 

Välkomna!

 

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.