Stötta Prestationsprinsen & vänner med en julgåva?

Istället för en julklapp till någon du tycker om, kan du ge den ideella föreningen Prestationsprinsen & vänner ett bidrag. Du kan printa ut ett gåvobevis (längst ner på sidan) att ge bort i stället för klappen. Eller bara stötta oss när som helst för att du tycker vi gör ett bra jobb!

Swisha till 123 398 4812 eller sätta in på bankgiro 5192-3704. Sätter du in 300 kr eller mer blir du medlem (som privatperson) i föreningen om du också fyller i namn och email på vår sida om föreningen. Alla bidrag är välkomna, från någon tia till större summor.

Prestationsprinsen & vänner behöver bidrag för att kunna fortsätta stötta eldsjälar, driva projekt som bidrar till utveckling och folkbildning, driva opinion och mycket mer.

Uppskattar du bloggen Prestationsprinsen, vårt arbete med att skriva debattartiklar, möta politiker, ta fram rapporter för att opinionsbilda, vara en av arrangörerna av temadagen för problematisk frånvaro, Hemmasittardagen, och mycket mer? Allt detta gör vi ideellt.

Tack för ditt bidrag!

Vi önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år!

Föreningen stöttar bloggen Prestationsprinsen och liknande verksamheter. Den verkar för ökad social hållbarhet med fokus på barn och unga och arbetar särskilt för de som tänker och gör annorlunda, till exempel särbegåvade, högsensitiva, stressade och barn med neuropsykiatriska funktionsuppsättningar. Föreningen har extra fokus på skolfrånvaro och hemmasittande.

Gåvobevis att printa ut: Prestationsprinsen_julgåva_2017

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.