Fåtal platser kvar. Tisdag stänger anmälan till Hemmasittardagen.

Vi har lite platser kvar till Hemmasittardagen. Temadag om problematisk skolfrånvaro i Stockholm 3 maj. Men skynda att anmäla er om ni vill komma med för det är inte många platser kvar och på tisdag stänger anmälan!

Vi vill visa på att många elevgrupper drabbas av skolproblem och skolfrånvaro, en del blir hemmasittande. Lyssna på Agneta Söder från Autism & Aspergerförbundet, Mona Liljedahl från Filurum (Särbegåvade), Marie Holst från Ersta Vändpunkt (med missbruk i famijen) och Björn Olsson från Barncancerfonden om hur skolgången och skolnärvaron fungerar, eller inte fungerar, för de barn och unga de representerar.

Lyssna på Malin Gren Landell, regeringens utredare, och Aggie Öhman, Prestationsprinsens utredare, presentera och samtala om sina slutsatser och tankar.

Kom och lyssna på en pappa som kämpat för sin sons skolgång och två unga killar som kämpat med sin skolgång!

Vi knyter ihop dagen om hur man kan arbeta för att enklare kunna möta alla dessa olika elevers behov. Lyssna på Helena Wallberg, som skrivit en rad böcker och driver bloggen Specialpedagogen och Ulrika Jonson, två fantastiskt duktiga specialpedagoger om hur vi bättre kan förebygga frånvaro genom att möta våra elevers behov smartare och bättre.

Allt detta för 350 kronor inklusive fikor och enkel lunchwrap!

Mer info och anmälan här.
Program Hemmasittardag 170503.

Välkomna! För våra älskade ungars skull, ja, för allas skull.

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s