Söker föräldrar i Småland till barn/ungdomar med stor frånvaro

bild1Vi vill komma i kontakt med vårdnadshavare/föräldrar i Småland till barn/ungdomar som är/varit ”hemmasittare” eller har/haft problematisk skolfrånvaro. Som vill berätta om er resa, vad ni hade velat vara utan, vad som funkat mm.

Det gäller ett event där vi skulle vilja ha med anhöriga. Det är så oerhört viktigt för personal som arbetar med problematisk frånvaro att få träffa er som står mitt i denna verklighet. Förstå hur tufft det faktist är.

Det blir ofta en enklare och mer öppen diskussion när man inte har en relation i vardagen. Att ni inte är ”deras” föräldrar och de inte er elevhälsa, rektor eller BUP-kontakt.

Det handlar om ett samtal med mig,  som ett 20-tal personer lyssnar på och de får sedan ställa frågor till er som medverkar. Det är ett pass i en halvdag som handlar om tillit och relationen till hemmet, vårdnadshavare och eleven. Temat är problematisk skolfrånvaro och hemmasittande.

Intresserad? Hör av er på info @ prestationsprinsen.se.
För våra älskade ungars skull, ja, för allas skull.

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Familjeliv, Föräldraskap, Samhälle, Skolan, Skolplikt, Skolrätt, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.