Utmaningar innebär helt olika saker för olika människor. Om att resa, ha semester och pröva nytt i lagom doser.

Inte bara maj är över oss med alla aktiviteter och utflykter. Vi ska planera semester och ledigheter så det blir skoj för alla också.

Prestationsprinsen

imagesDrottningen sitter som så ofta  över en kopp te. Idag har hon sällskap av en väninna. Klara. De resonerar om hur de ska lägga upp sina semestrar och ledigheter.

Semesterplaneringen är  i full fart på jobbet, så då blir det så hemma också. Resor och boende ska bokas. om de ska iväg… I deras familj så måste det alltid finnas en trygg bas. Fasta punkter eller miljöer som Prestationsprinsen känner igen, där kan han vila för att sedan våga sig ut på annat mer utmanande.

Klara berättar att de funderar på att ta med ungarna på en öluff i Grekland. Alla får ta sin ryggsäck, kanske boka ett första hotell och sen bara se vart väder, vind och lust för dem.

Drottningen skrattar till, de har verkligen har olika förutsättningar. Att öluffa för vår familj skulle vara som att bestiga Mount Everest eller att resa iväg utan pengar på en…

View original post 584 fler ord

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.