Bok om hemmasittare, elever med långvarig eller problematisk frånvaro. Perfekta julklappen!?

En liten skrift om hemmasittare. Jag har samlat blogginlägg kring elever med problematisk frånvaro i en bok. En bra julklapp kanske? Till morbror, mentor eller kollegan som behöver ett par aha-upplevelser. Eller kanske bara att ”glömma” i lärarrummet, personalrummet, väntrummet…

Den kostar 130 kr inklusive frakt. Beställ på info(at)prestationsprinsen.se

bok_om_hemmasittare_fran_bloggen_prestationsprinsen

Förordet:

Jag är optimist! Med små insatser kan vi göra stor skillnad för barn och unga som tänker, känner och gör annorlunda. Som ofta blir hemmasittare.

Den här skriften vill ge inspiration, idéer och förhoppningsvis ett antal tankeställare och aha-upplevelser. Den vill utmana vårt sätt att tänka kring de barn och ungdomar som blir hemmasittare.

Jag får då och då uppmaningar av läsare att skriva en bok. Och det kanske blir en framöver. Men till att börja med kommer här en sammanställning av inlägg från bloggen, på temat hemmasittare.

Texterna kan vara lite ändrade, till exempel kortare rubriker och det finns ju länkar i på bloggen. Men det är skrivet så att ni ska kunna söka rätt på informationen på nätet. Datum för publicering finns också kvar så ni ska kunna hitta inlägget på bloggen.

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s