Ta chansen – om du jobbar med hemmasittare, kurs och värdefullt nätverk för bättre samverkan kring elever med långvarig skolfrånvaro.

Nu drar jag igång en kombinerad kurs och nätverk kring hemmasittare! I våras ordnade vi Hemmasittardagen som blev en succé eftersom vi hade talare som representerade alla som ”drabbas” av hemmasittar-problemet. Vi hade också deltagare från många olika professioner. Det blev härliga och givande möten.

Nu vill vi fortsätta främja samverkan och stötta er i att komma vidare mer konkret i ert arbete med hemmasittare. Och i att bygga upp ert eget nätverk som kan främja samverkan och samordning. Det här vänder sig till dig som arbetar professionellt med hemmasittare: specialpedagoger, pedagoger, skolledare, kuratorer, elevhälsan, personal på socialtjänst, BUP & ungdomsmottagningar…

logga_hemmasittarnatverk

Vi träffas vid fyra tillfällen spridda under våren med start den 26 januari. Vi får besök av intressanta talare på samma sätt som under Hemmasittardagen 2014. Tanken är att vi ska hinna reflektera och använda det vi lär oss, ta med oss utmaningar tillbaka till nätverket och på så sätt kompetensutvecklas långsiktigt. Och ett stort fokus på samarbete och samverkan. Det blir så lätt att man går en endagars, tvådagars kurs, lämnar den full av ambitioner och sen kommer vardagen…

Läs mer och anmäl dig här på Prestationsprinsen! Välkomna, för våra älskade ungars skull, ja, för allas skull!

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.