Blogg värd att kolla in! Fantastiskt inlägg om en övermäktig situation på gymnastiken.

Fantastiskt blogginlägg av Autistic Chick. Rakt i hjärtat. Så tydligt. Så sorgligt. Om en övermäktig situation på gympan. Vuxna ser ovilja, försök att smita, bråk, slag, motstånd. Men det handlar bara om en totalt övermäktig situation för ett barn… som de vuxna förmodligen kunnat förebygga…

En klasskamrat som förstår.

Läs (klicka på bilden), bli berörd och låt oss försöka uppträda ännu mer förstående nästa gång vi ser eller upplever något liknande. För våra älskade ungar skull, ja, för allas skull!

AutsisticChick

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blogg värd att kolla in! Fantastiskt inlägg om en övermäktig situation på gymnastiken.

  1. thekatgyl skriver:

    Det tog mig hårt att läsa inlägget för det beskriver något jag dagligen kämpar mot som i detta fall är en skola som bygger på en värdegrund som skapar rädsla. Att någon vågar se vad som sker kräver mod och jag hoppas att fler vågar vara modiga och lita på sina känslor och agera. Jag hoppas att den som skrev bloggen snart får sällskap av fler som förstår och reagerar. Jag hoppas att fler föräldrar får kraft att skydda alla barn mot auktoritära regler som skapas utifrån värden av lydnad inför lärare och vuxna med målet att alla ska vara och göra lika. Den som skrev bloggen och Prestationsprinsen, som vidarebefordrar orden, är i mina ögon vardagens hjältar och alla vi som förstår budskapet kan stärkas och hjälpas åt att föra kunskapen vidare och förebygga att detta inte får ske utan vi går fram och säger stopp, vi tar någons hand och säger vi förstår, vi ställer oss upp och säger att vi inte håller med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s