Kents Sverige av Glada Hudik-teaterns Theresia och Ellinore, Melodifestivalen 2010

”Att få göra det man är bra på, att man duger som man är…” Den här videon är underbar. Det är inte bara sången i sig, det är sammanhanget och historien bakom. Här står Theresia och Ellinore och gör ett fantastiskt framträdande tillsammans med vänner från Glada Hudik-teatern och Måns Zelmerlöw under Melodifestivalen 2010. Vi är många som följt Glada Hudik-teatern genom föreställningar, fantastiskt sommarprogram, TV-serien m.m och vi vet att resan till den här scenen och detta framförande har varit lång, svår och alldeles fantastisk. Se, njut och rys…
 

Hoppas att vi får se många, många fler personer med funktionsnedsättningar och psykiska problem utvecklas, uppträda, arbeta, bidra, delta, synas och lysa som de här tjejerna!

Vem du än är, vad du än är…

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF, psykisk ohälsa, Samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.