Rekommenderad läsning, jättebra blogg: Specialpedagogen

Hittade till bloggen Specialpedagogen igår. Massor med bra inlägg och tankar. Känner att Helena tänker en hel del som jag, men har tänkt en massa annat också. Och håller säkert inte alls med mig om en massa här. Men jag gillar i alla fall skarpt hennes inställning:

Denna blogg har som syfte att bidra till diskussionen om pedagogik i allmänhet och om inkludering och individualisering i synnerhet. Rent personligen är syftet att få vädra mina tankar och funderingar och få provocera lite! Som min kollega Christian Castenskiöld säger: ” att bli provocerad är ett utmärkt sätt att vara tvungen att ta ställning och fundera över hur man själv tycker”.

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Allmänt, barn, Lärare, on-line, Samhälle, Särskilda behov, skola, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.