Att hitta och glädjas åt det positiva i livet, se och uppmuntra de små sakerna!

Måndag, kanske lite höstig också… Idag har nog både stora och små fått anstränga sig för att starta veckan, lite morgontrötta, lite hösttrötta. Det är värt att uppmuntras.

En del kom inte iväg alls. Det är inte hela världen. En dag i ett helt liv. Kan man se det som något positivt? Efter en vilodag kanske det finns energi till morgondagen. Bara ingen blir arg finns det nog en möjlighet i detta? Det är värt att uppmuntras.

Om livet är så svårt att man inte kom iväg alls och förmodligen inte på ett tag. Då finns det kanske ändå en ökad delaktighet eller aktivitetsnivå som kan ses, eventuellt i det lilla, lilla, lilla? Se den! Det är inte bara värt, utan nödvändigt, att uppmuntras.

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Allmänt, barn, Familjeliv, Föräldraskap, psykisk ohälsa, Samhälle, Särskilda behov, skola, Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.