Rekommenderas: Ett inlägg från en hemmasittarekille som tackar sin soldatmamma.

Det finns gott om drottningar som bloggar om sina prestationsprinsar, som ju kan vara prins eller prinsessa, ungdom eller barn, diagnostiserad eller inte, lugn eller vild… men med ett gemensamt antal problem på grund av oss vuxna! Inte sällan i just skolan!

Men på bloggen ”Kung över livet” har en Prestationsprins själv skrivit om sin (mamma) Drottning, som kämpat för honom även då det inte var möjligt. Hon gjorde det omöjliga och han är henne evigt tacksam. Så fint att jag tror många av er som vet vad han talar om kommer att få en lite tår som ringlar sig ner över kinden… och få en hel del styrka att kämpa vidare för våra underbara ungars skull!

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Allmänt, barn, Familjeliv, Föräldraskap, Funktionsnedsättningar, Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, neuropsykiatriskfunktionsnedsättningar, NPF, Samhälle, Särskilda behov, skola, Skolan, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.