Ser att Svenska Dagbladet köpt uppdrag granskning rakt av…

Varför blir jag så berörd, kanske till och med upprörd! Jag gissar att jag känner på mig att Pär Johansson brinner för samma sak som jag. Att jobba mot fördomar, sprida kunskap och att göra världen lite, lite bättre för de som är ”annorlunda”. Han gör det med Glada Hudik-teatern och föreläsningar i stor skala, jag bloggar i mindre.

I mitt fall värnar jag om alla barn och unga i skolan, men framförallt pojkarna, som vi inte lyckas ge samma kunskap som flickorna. Och elever som behöver särskilt stöd, speciellt de med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. För Pär Johanssons del började det med teater för utvecklingsstörda, men han värnar om fler sorters ”annorlunda”.

Svenska Dagbladet citerar uppdrag granskning av Pär och Glada Hudik-teatern rakt av. Ingen egen research eller analys vad jag förstår.

Det är fel om skådespelarna fått 920 istället för 1500 – 2500 som teaterförbundet rekommenderat. Det är fel om Pär Johansson snott åt sig tusentals kronor extra, men om han tjänar miljoner i sin ”bisyssla” varför utgå från att det ligger dålig moral och egen vinning bakom de här resorna och hyrbilarna. Jag tror Pär är mänsklig, han vill tjäna pengar, han gillar uppmärksamhet, han är en slarver, men han vill något stort och bra. Sådana människor behövs!

Nej! Nu ska jag försöka att inte skriva mer om detta…

Annonser

Om prestationsprinsen

Prestationsprinsen är vem som helst, flicka, pojke, barn, ungdom,ofta missförstådd. Bloggen vill bidra med lite vuxen ödmjukhet kring våra älskade ungars behov och beteenden, speciellt barn med osynliga funktionsnedsättningar..
Det här inlägget postades i Skolan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.